I 2007 hadde jeg min aller første styrkeøkt noensinne, dagen etter var jeg så støl at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Fra den dagen har jeg lagt fra meg et tusentalls timer med egentrening, utdannet meg innen trening, rehabilitering, kosthold, konkurrert i bodyfitness og ikke minst – hatt både rett og galt. I dag er jeg så heldig å kunne jobbe med mine store interesser og livsstil – og naturlig nok hvordan dette er med å påvirke alt fra innerst til ytterst i den fantastiske kroppen vår.

Med det er jeg opptatt av hva jeg bruker og gir kroppen hele året for å stadig kunne utvikle både kunnskap, fysikk og erfaring. Dette er en veldig god hjelp både for meg selv og når en jobber med mennesker som har ulike problemstillinger.
Jeg jobber stort sett med mennesker som ønsker å bli tryggere og lære mer om trening – og ikke minst de som aldri har trent før!
Samtidig har jeg et knippe med hverdagshelter, utholdenhetsmosjonister, styrkeløftere, fitnessutøvere og kroppsbyggere i alle aldersklasser der alle har noe til felles – de ønsker å få mer ut av tiden de bruker på trening!

 

2018

 • Avanica Ski blir Stamina Ski
 • Jeg får en plass på Stamina Group sitt PT kompetanseteam
 • Jeg debuterer i mine første triatlon (se meritter)

2015-2017

 • Personlig trener ved Avanica Treningssenter i Ski
 • Personlig trener ved Energihuset Treningssenter på Nesodden
 • Team Norkost blir opprettet
 • Bayesian Bodybulding sertification

2014

 • Fagsamling «overvekt» i regi av AFPT
 • Sertifisert Rehab Trainer AFPT
 • Sertifisert Kostholds veileder AFPT
 • Personlig trener ved Raw Fitness

2012-2013

 • Førstegangstjeneste som samvirkesoldat i militærpolitikompaniet i Bardufoss
 • Diverse konkurranser i bodyfitness (se meritter)

2011

 • Utdannet meg til personlig trener ved NIH og startet å praktisere på et treningssenter samtidig som jeg startet å tilby webcoaching

2007-2010

 • Styrketrening og prøv/feil metoden til jeg konkurrerte første gang i bodyfitness

Meritter

 

Triatlon

3plass Tøndsbergdysten sprintdistanse 2018
2plass Østfold Triatlon, olympisk distanse i min aldersgruppe (totalt 9pl) 2018
1plass TriQuart Norgesmesterskap Olympisk distanse (totalt 3pl) 2018

Styrkeløft

Klubbstevne Askim SK 2018

Bodyfitness

9pl Oslo Grand prix 2010
5pl Sandefjord Open 2010
4pl Battle of Scandinavia 2012
1pl Sandefjord Open 2012
7pl Oslo Grand Prix 2012
3pl Stavanger Open 2013
7pl Norgesmesterskap 2013